Skip to content

Hoe kun je een domeinnaam verkopen?

Wil jij je domeinnaam verkopen, maar weet je nog niet echt hoe je deze te koop kunt zetten? Lees dan vooral even verder!

Hoe kun je een domeinnaam verkopen?

Hoe kan ik mijn domeinnaam verkopen? Het is een vraag die vaak gesteld wordt. Het komt dan ook vaker voor dat men een goede domeinnaam registreert / koopt en deze later weer voor een goed bedrag wil verkopen. Maar, hoe zet je een domeinnaam te koop? En hoe zorg je ervoor dat je de beste prijs voor jouw domeinnaam krijgt?

Domeinnaam verkopen? Neem dan contact op!

Laat je domeinnaam taxeren

Het beste advies is om je domeinnaam te laten taxeren. Door te weten wat jouw domeinnaam waard is, weet je wat je ervoor kunt vragen. Je zou natuurlijk zelf ook op marktonderzoek uit kunnen gaan, maar dit is vaak een stuk tijdrovender en je hebt een stuk minder informatie ter beschikking dan dat experts hebben. Wil je jouw domeinnaam zo snel mogelijk laten taxeren? Stuur dan gerust een berichtje. Dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Zelf verkopen of de verkoop uitbesteden?

Dit is een vraag die velen zich stellen als ze hun domeinnaam willen verkopen. Beide opties hebben tenslotte hun voordelen. Zo is zelf verkopen in eerste instantie vaak goedkoper. Het nadeel van deze methode is echter dat je de onderhandelingen zelf moet doen én je de kans loopt om een te lage prijs te vangen voor jouw domeinnaam. Bovendien ben je zelf verantwoordelijk voor het opstellen van de overname-voorwaarden. Dit is waarom veel mensen er toch vaak voor kiezen om de verkoop van hun domeinnaam uit te besteden.

Gemakkelijk en snel jouw ideale domeinnaam bemachtigen kan hier!

Ideaal voor tijdelijke projecten en beginnende ondernemers.

Een domeinnaam kopen of verkopen? Vermijd risico’s en laat je domeinnaam taxeren.

Wil jij je domeinnaam te koop zetten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Advies en bemiddeling op het gebied van alles wat met domeinnamen te maken heeft.

0

Verkochte domeinnamen gemiddeld per maand

0

Verhuurde domeinnamen op dit moment

0

Jaar ervaring in de domeinnamenbranche

0

Beoordelingscijfer volgens onze klanten

Heb je een vraag? Stel hem dan gerust.