Skip to content

Domeinnaam verkopen

Jouw domeinnaam verkopen

Wil jij je domeinnaam te koop zetten? Dan ben je bij Domeinenbank aan het juiste adres! Dankzij onze ruim 21 jaar ervaring binnen de domeinnamenbranche kunnen we ervoor zorgen dat jij de beste prijs voor jouw domein krijgt! Sinds onze oprichting in 1999 hebben we alle biedingen, trends en ontwikkelingen rondom domeinnamen in de gaten gehouden. Dankzij deze kennis hebben we al duizenden domeinnamen succesvol verkocht voor verschillende domeinnaameigenaren. 

Domeinnaam verkopen? Neem contact op!

Waarom je domeinnaam verkopen aan Domeinenbank?

De beste prijs voor je domeinnaam

Wil je er zeker van zijn dat jouw domeinnaam voor de beste prijs verkocht wordt? Dan kunnen wij je helpen! Voordat Domeinenbank jouw domeinnaam gaat verkopen, wordt deze eerst getaxeerd. Zo weet je precies wat je domeinnaam waard is en wat de beste prijs is die je voor jouw domeinnaam kan krijgen! 

Bespaar jezelf de moeite

Het uitbesteden van de verkoop van jouw domeinnaam scheelt je een hoop moeite. Zo hoef je zelf niet constant bereikbaar te zijn en hoef je je niet bezig te houden met de onderhandelingen. Bovendien hoef je ook niet zelf de administratieve afhandelingen te verrichten. Wij nemen alles voor je uit handen!

Wij leveren maatwerk

Maatwerk is bij ons gegarandeerd bij een aanvraag voor een verkoop. De domeinen die je wil verkopen taxeren wij door middel van tientallen factoren. Daarna gaan we kijken wat de beste verkooptactiek is voor jouw domeinen. Ook gaan we met potentiele kopers in gesprek. Bij serieuze biedingen zullen we contact opnemen!

0 +

Verkochte domeinnamen

0 +

Verhuurde domeinnamen

0

Jaar ervaring 

0

Beoordeling volgens klanten