Skip to content

Domeinnaam huren

Domeinnaam huren

Wil je graag een domeinnaam huren? Naast het kopen van een domeinnaam kan je ook domeinnamen huren bij Domeinenbank. Het huren van een domeinnaam is een populaire optie voor startende ondernemers, die nog niet over de financiële middelen beschikken om een domeinnaam aan te schaffen. Daarnaast is het huren van een domeinnaam ook een zeer geschikte optie voor tijdelijke projecten.

Domeinnaam huren? Neem dan contact met ons op.

Het belang van een  goede domeinnaam

Het hebben van een goede, specifieke, in het oog springende of catchy domeinnaam is ontzettend belangrijk. De domeinnaam (URL) van je website heeft direct invloed op je bezoekersaantallen. Een geschikte domeinnaam maakt je beter vindbaar, en zorgt er bovendien voor dat bezoekers makkelijker én vaker hun weg terug naar je website zullen vinden.

Een goede domeinnaam helpt je aan een hogere notering op Google, en houdt jouw merk, bedrijf of organisatie ‘top of mind’. Bovendien straal je met een professionele domeinnaam meer betrouwbaarheid uit. Kortom: meer bezoekers, meer klanten, meer omzet!

Het kiezen van een domeinnaam extensie

Welke domeinnaam extensie moet ik kiezen? Deze vraag horen we vaak. Welke domeinnaam extensie je het beste kan kiezen, is vooral afhankelijk van je doelgroep. Bevindt jouw doelgroep zich voornamelijk in Nederland en is je website Nederlandstalig? Dan zal een .nl-extensie de beste optie zijn voor jouw domeinnaam. Voor internationale projecten en Engelse websites zal een domeinnaam met .eu of .com-extensie meer geschikt zijn.

0

Verkochte domeinnamen gemiddeld per maand

0

Verhuurde domeinnamen op dit moment

0

Jaar ervaring in de domeinnamenbranche

0

Beoordelingscijfer volgens onze klanten

Heb je een vraag? Stel hem dan gerust.