Skip to content

Domeinnaam verkopen

Jouw domeinnaam verkopen

Wil jij je domeinnaam te koop zetten? Dan ben je bij Domeinenbank aan het juiste adres! Naast dat we bezig zijn met de verkoop van domeinnamen uit onze eigen portfolio, helpt Domeinenbank ook met de verkoop van jouw domeinnamen. Dankzij onze ruim 20 jaar ervaring met de verkoop van domeinnamen, kunnen we ervoor kunnen zorgen dat je de beste prijs voor jouw domein krijgt.

Domeinnaam verkopen? Neem dan contact met ons op.

Een domeinnaam verkopen, hoe werkt dat?

Hoe kan ik mijn domeinnaam verkopen? Het komt vaak voor dat men een goede domeinnaam registreert of koopt om deze later weer voor een goed bedrag te kunnen verkopen. Maar hoe zet je een domeinnaam te koop? En welke prijs vraag je voor je domeinnaam? Hier komt Domeinenbank in beeld. Wij begeleiden je door het gehele proces!

Zelf verkopen of de verkoop uitbesteden?

Ga je zelf proberen je domeinnaam te verkopen, of schakel je iemand in die het voor jou regelt? Beide opties hebben hun voordelen. Zo is zelf verkopen in eerste instantie vaak goedkoper. Het nadeel van deze methode is echter dat je de onderhandelingen zelf moet doen én je de kans loopt om een te lage prijs te vangen voor jouw domeinnaam. Bovendien ben je zelf verantwoordelijk voor het opstellen van de overnamevoorwaarden en facturen. Het is dus logisch dat men er steeds vaker voor kiest om de verkoop van hun domeinnaam uit te besteden.

0

Verkochte domeinnamen gemiddeld per maand

0

Verhuurde domeinnamen op dit moment

0

Jaar ervaring in de domeinnamenbranche

0

Beoordelingscijfer volgens onze klanten

Heb je een vraag? Stel hem dan gerust.