Skip to content

Domein Wedden.nl kopen

Wedden.nl wordt momenteel geveild!

Heb je interesse om de domeinnaam Wedden.nl te gaan gebruiken? Dat komt goed uit! Deze domeinnaam is momenteel in het bezit van een klant van ons, maar is beschikbaar voor overname via ons platform. 

Deze domeinnaam wordt nu geveild. Dat betekent dat alle geïnteresseerde kopers een bod kunnen uitbrengen op de domeinnaam tijdens een gelimiteerde periode. Hiervoor vul je het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in en druk je op ‘Verstuur’.

We zullen daarna direct contact met je opnemen om je bod te verifiëren en zullen daarnaast alle kopers die actief meedoen aan deze veiling informeren over het verloop van de veiling en de status van hun bod.

Wanneer je bent overboden, verneem je dat dus zo snel mogelijk. Daarna kun je er voor kiezen om je eigen bod te verhogen. Je kunt je bod opnieuw indienen via dit formulier, maar je kunt je hernieuwde bod ook gewoon via de mail of telefoon bij ons kenbaar maken. We zijn volop bereikbaar via meerdere kanalen.

Na afloop van de veiling nemen we direct contact op met de hoogste bieder om de overdracht van de domeinnaam te bespreken. Bied dus snel mee!

De kracht van Wedden.nl

Wedden.nl is al sinds 1999 in gebruik en de domeinnaam heeft verschillende websites onder zich gehad. In die tijd was het aanbieden van online kansspelen op de Nederlandse markt nog niet toegestaan. 

Inmiddels is besloten om deze markt te legaliseren en wordt het mogelijk voor binnen- en buitenlandse aanbieders om online kansspelen aan te gaan bieden. Vanaf 1 oktober 2021 kunnen aanbieders hiermee starten. 

Daarom is dit hét moment om Wedden.nl in te zetten!

Het belang van een goede domeinnaam

Het hebben van een goede, specifieke, in het oog springende of catchy domeinnaam is ontzettend belangrijk. De domeinnaam (URL) van je website heeft direct invloed op je bezoekersaantallen. 

Een geschikte domeinnaam maakt je beter vindbaar, en zorgt er bovendien voor dat bezoekers makkelijker én vaker hun weg terug naar je website zullen vinden.

Een goede domeinnaam helpt je aan een hogere notering op Google, en houdt jouw merk, bedrijf of organisatie ‘top of mind’. Bovendien straal je met een professionele domeinnaam meer betrouwbaarheid uit. 

Kortom: meer bezoekers, meer klanten, meer omzet!

Over deze veiling

Breng nu een bod uit!

Het bod moet het huidige hoogste bod met ten minste 5% overtreffen. Dat betekent dat een bod op dit moment minstens € 105,000 moet zijn.

Neem contact op

We helpen je graag met al je vragen!

Jeroen Domeinenbank
jana-up.nl_-orhc7nark02xzorojgbwzlei1qx49qtkphnbzwgi84
Jelle Domeinenbank

Veelgestelde vragen

Als je een bod hebt gedaan, houden we je op de hoogte van de voortgang van de veiling. Als je overboden wordt, brengen we je hier zo snel mogelijk van op de hoogte, zodat je eventueel je eigen bod nog kunt verhogen. Doordat de hoogste prijs altijd openbaar op deze pagina te vinden is, weet je als geïnteresseerde partij direct waar je aan toe bent. Je biedt dus nooit teveel! 

Aan het einde van de veiling nemen we vanzelfsprekend als eerste contact op met de hoogste bieder. Enkel wanneer deze partij hun bod om geldige redenen in wil trekken, zullen we contact opnemen met degene die daarna het hoogste bod heeft ingediend. Wanneer je jezelf wil verzekeren van het toekomstige eigenaarschap van deze domeinnaam, is het daarom natuurlijk het meest raadzaam om te zorgen dat je op de einddatum degene bent met het hoogste bod.

Zoals je hierboven kunt zien, wordt enkel het bedrag dat je biedt gepubliceerd wanneer dit het hoogste bod tot nu toe betreft. Je naam, e-mailadres of telefoonnummer is enkel bij ons bekend om contact met je op te kunnen nemen, maar wordt vanzelfsprekend niet gepubliceerd. We gaan er dus uiterst vertrouwelijk mee om!

Wanneer je een bod hebt uitgebracht, zullen we je per mail of telefoon zo snel mogelijk op de hoogte brengen van relevante wijzigingen in deze veiling. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je geen tijd meer hebt om actie te ondernemen!

Je hoort wel eens verhalen dat er bij dit soort veilingen spookbiedingen worden gedaan, om kunstmatig te prijs op te voeren. Zo zitten wij niet in elkaar. Elk bod dat uitgebracht wordt, controleren wij direct. Dit gebeurt allereerst op geautomatiseerde wijze. Daarnaast neemt een medewerker van Domeinenbank zo snel mogelijk contact op met elke partij. Nadat de verificatie heeft plaatsgevonden, wordt het betreffende bod pas gepubliceerd.  

Vanzelfsprekend is dat mogelijk. Kijk voor alle contactmogelijkheden op onze contact-pagina.

De eigenaar van deze domeinnaam heeft een minimumbedrag naar ons gecommuniceerd. Je kunt je voorstellen dat een premium domeinnaam als deze niet voor een paar honderd euro verkocht kan worden. Gezien de grote vraag naar deze domeinnaam, is echter de verwachting dat dit minimumbedrag zeer waarschijnlijk in een vroeg stadium bereikt zal worden.  

Dat is afhankelijk van de regels die gelden in het land namens wie het bod uitgebracht wordt. Het bod dat je uitbrengt, dient in ieder geval in euro’s en exclusief BTW te zijn. Bij het opmaken van de factuur voor de hoogste bieder, houden wij vanzelfsprekend rekening met de geldende BTW-tarieven.

Allereerst nemen we na de einddatum van de veiling contact op met de hoogste bieder om alles door te spreken. Uiteindelijk maken wij dan een verkoopovereenkomst en een factuur op. Nadat beide partijen de overeenkomst getekend hebben en het bedrag overgemaakt is, ontvang je de verhuiscode. Hierbij kunnen we tevens gebruik maken van een onafhankelijke tussenpartij zoals Escrow of SEDO (de kosten hiervan zijn voor de koper). Je kunt hierna direct aan de slag met deze domeinnaam!

Neem daarvoor gerust contact met ons op! Kijk voor alle contactmogelijkheden op onze contact-pagina.

Over Domeinenbank.nl

Domeinenbank.nl is al sinds 1999 specialist in het verkopen, verhuren, taxeren en inkopen van domeinnamen. We volgen de ontwikkelingen binnen de domeinnamenbranche op de voet en hebben al ruim 20 jaar ervaring binnen de domeinnamenbranche. Domeinenbank maakt onderdeel uit van moederbedrijf UP Internet en is gevestigd in de Nederlandse plaats Nijmegen. Ons team bestaat uit 10 medewerkers, die vanuit ons hoofdkantoor klaarstaan om je te helpen!

o26
0

Verkochte domeinnamen

0

Verhuurde domeinnamen

0

Jaar ervaring 

0

Beoordeling volgens klanten