Skip to content

Waar kan ik een domeinnaam kopen/vastleggen?

Waar kan ik een domeinnaam vastleggen?

Ben je een onderneming gestart of heb je een project opgezet en wil je een domeinnaam kopen? Dan is het natuurlijk wel handig om te weten waar je dit kan doen. Op deze pagina leggen we je uit waar je een domeinnaam kan kopen / vastleggen en waar je op moet letten!

Nieuwe domeinnaam vastleggen of een bestaande kopen?

Bij het aanschaffen van een domeinnaam heb je twee opties: het registreren van een nieuwe domeinnaam of het kopen van een bestaande domeinnaam. In het meest ideale geval is jouw domeinnaam nog niet bezet en kan je hem zelf registreren. Vandaag de dag komt dit echter niet veel meer voor. Je zal dan ook zeker niet de enige zijn wiens ideale domeinnaam al geregistreerd is door iemand anders. In dit geval kan je twee dingen doen: de houder benaderen voor een eventuele verkoop of zelf een minder sterke domeinnaam vastleggen.

Waar kan ik een domeinnaam registreren?

Indien je een domeinnaam wil registreren kan dit op meerdere sites. Door simpelweg de zoekterm ‘domeinnaam registreren’ in te typen op Google, verschijnt er al een aantal mogelijkheden. Via deze sites kan je gemakkelijk je eigen domeinnaam met de bijbehorende domeinnaam extensie vastleggen.

Domeinnaam kopen? Neem dan contact op!

Bezette domeinnaam overnemen

Blijkt jouw domeinnaam bezet te zijn? Dan kan je de houder benaderen voor een eventuele verkoop. Alhoewel niet iedere houder geïnteresseerd is in het verkopen van zijn domein, zijn enkele houders dat wel. In dat geval heb je geluk! Een van deze partijen is Domeinenbank. Als jou ideale domeinnaam ons als houder heeft kan je deze van ons overnemen! Vul in dit geval gerust even het contactformulier in.

Hoeveel kost een domeinnaam?

Hoeveel een domeinnaam kost is afhankelijk van een aantal factoren. Zo maakt het een verschil of je de domeinnaam registreert of er eentje overkoopt. Dit laatste is vaak wat prijziger, maar je krijgt er wel een betere domeinnaam voor terug. Daarnaast speelt bij het registreren ook de termijn een rol. Registreer jij je domeinnaam voor bijvoorbeeld twee jaar i.p.v. één jaar? Dan krijg je bij de meeste registrars een paar procent kortingcontactformulier in.

Gemakkelijk en snel jouw ideale domeinnaam bemachtigen kan hier!

Ideaal voor tijdelijke projecten en beginnende ondernemers.

Een domeinnaam kopen of verkopen? Vermijd risico’s en laat je domeinnaam taxeren.

Wil jij je domeinnaam te koop zetten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Advies en bemiddeling op het gebied van alles wat met domeinnamen te maken heeft.

0

Verkochte domeinnamen

0

Verhuurde domeinnamen

0

Jaar ervaring 

0

Beoordeling volgens klanten

Heb je een vraag? Stel hem dan gerust.