Skip to content

Showcase van domeinen

Een greep uit de beste domeinnamen die wij aanbieden

Vanuit Domeinenbank verkopen en verhuren wij duizenden premium domeinnamen voor verschillende eigenaren. Hier kun je een aantal toppertjes binnen dit portfolio aan domeinnamen bekijken. We lichten er een paar actuele domeinnamen uit. Daarnaast vind je per categorie domeinnaam een vijftal zeer populaire domeinnamen. En wellicht zit er wel een domeinnaam tussen die je zelf goed kunt gebruiken. Neem dan gerust contact met ons op!

Zoek in onze shop

Uitgelichte domeinnamen

De onderstaande premium domeinnaam zijn op dit moment erg populair. Het aantal aanvragen voor een domeinnaam kan in de loop van tijd soms flink toenemen. Dat geeft een indicatie of het onderwerp van de domeinnaam booming is. Leuk om te weten, en leuk om zo’n domeinnaam te bemachtigen!

Domeinnaam
Beschrijving
DCC.nl
De afkorting DCC staat tegenwoordig in de hele Europese Unie voor Digitaal Corona Certificaat. In Nederland gebruik je hiervoor de CoronaCheck applicatie op je mobiel. In andere Europese landen zijn soortgelijke certificaten geldig.
Klimaat.nl
Het klimaat is vandaag de dag een zogezegd ‘hot topic’ en dat merken we ook in de populariteit van deze domeinnaam. Hopelijk kan deze domeinnaam binnenkort helpen om hier een positieve bijdrage aan te leveren.
Lunchen.nl
Iedereen doet het iedere dag: lunchen. Ook het lunchen buiten de deur wordt alsmaar populairder. In tijden van lockdowns is deze domeinnaam extra goed te gebruiken voor het afhalen en bezorgen van lunch.
NFTs.eu
NFT’s zijn zogenaamde ‘Non Fungible Tokens’, misschien wel de meest interessante ontwikkeling in de wereld van cryptocurrency. Met deze domeinnaam bereik je iedereen in Europa die hierin geïnteresseerd is.
Wedden.nl
Sinds 1 oktober is de online gokmarkt in Nederland gelegaliseerd. Daarnaast is dit een markt waar natuurlijk veel geld in omgaat. Wedden.nl is de ideale domeinnaam wanneer je actief bent of wilt worden in deze markt.

Domeinnamen per categorie

Bij Domeinenbank.nl hebben we alle domeinnamen waar wij zaken voor doen onderverdeeld in een aantal categorieën. Hieronder vind je per categorie een showcase van een aantal mooie domeinnamen die wij in het portfolio hebben.  

Heb je een vraag? Stel hem dan gerust.

Over Domeinenbank.nl

Domeinenbank.nl is al sinds 1999 specialist in het verkopen, verhuren, taxeren en inkopen van domeinnamen. We volgen de ontwikkelingen binnen de domeinnamenbranche op de voet en hebben al ruim 20 jaar ervaring binnen de domeinnamenbranche. 

Voor veel verschillende eigenaren van domeinnamen hebben wij de verkoop uit handen genomen. We zien onszelf echter vooral als makelaars van domeinnamen. Bij alle vragen die je rondom je eigen domeinnamen of de domeinnamen van anderen hebt, kunnen wij je van dienst zijn.

Domeinenbank maakt onderdeel uit van moederbedrijf UP Internet en is gevestigd in het centrum van Nijmegen. Ons team bestaat uit 10 medewerkers, die vanuit ons hoofdkantoor klaarstaan om je te helpen!

0

Verkochte domeinnamen

0 +

Verhuurde domeinnamen

0

Jaar ervaring 

0

Beoordeling volgens klanten