Skip to content

Deze domeinnaam is beschikbaar!

Koop of huur voetballen.be

Welkom bij Domeinenbank! Al sinds 1999 zijn wij actief als makelaar van domeinnamen. Bij ons kun je domeinnamen kopen én huren. Bekijk snel al je mogelijkheden hieronder.

Domein huren

Je kunt de domeinnaam volledig gebruiken en betaalt maandelijks een bedrag van enkele tientjes. Nu met 90% korting in het eerste halfjaar! 

Prijs: op aanvraag

Domein kopen

Je neemt de domeinnaam definitief over van de huidige eigenaar door hem voor een eenmalig en marktconform bedrag aan te kopen.

Prijs: op aanvraag

Contact opnemen

Bij Domeinenbank kun je altijd contact opnemen met één van onze collega’s. We helpen je graag met al je vragen!

Jeroen Domeinenbank
joey groters - Domeinenbank
Jelle Domeinenbank

* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. De genoemde huurprijs betreft het actietarief. Een prijsrange is indicatief, werkelijke verkoopprijzen kunnen afwijken. 

Alles over kopen en huren uitgelegd in één video

In de video hiernaast leggen we je in anderhalve minuut uit waar Domeinenbank voor staat, hoe de waarde van premium domeinnamen bepaald wordt en hoe het kopen of huren van een domeinnaam in zijn werk gaat. Al deze informatie kun je vanzelfsprekend ook rustig nalezen op onze website. 

Maak hierboven je keuze voor het kopen of huren van de domeinnaam, of neem contact met ons op. We helpen je graag! 

Reviews over onze diensten

Nico Oud
Nico OudKoper van Nico.nl
Lees verder
"Om mezelf te onderscheiden en mijn personal brand te versterken, kocht ik de domeinnaam nico.nl via domeinenbank.nl. Een investering die ik snel terugverdiende. De professionaliteit waarmee het team van domeinenbank.nl me heeft geholpen gaf me gemoedsrust en het vertrouwen dat het goed zou komen."
Dick de Krijger
Dick de KrijgerKoper van Voorwaarts.org
Lees verder
“Domeinenbank hielp ons met de aankoop van een belangrijk domein voor onze middellange termijn strategie. Door de snelle follow-up, open communicatie en begeleiding bij de onderhandeling waren we in staat het domein op korte termijn aan te kopen.”
Tom van Storm Media
Tom van Storm MediaKoper van Heideveld.nl
Lees verder
“Wij zijn een reclamebureau en hebben voor een klant van ons Heideveld.nl weten te bemachtigen. Dit is allemaal gelopen via Domeinenbank en wij zijn hierover zeer te spreken. Snelle reacties en snelle afhandeling.”

Jouw contactpersonen

Jeroen Domeinenbank
Jeroen
joey groters - Domeinenbank
Joey
Jelle Domeinenbank
Jelle
jana-up.nl_-orhc7nark02xzorojgbwzlei1qx49qtkphnbzwgi84
Jana

Veelgestelde vragen over domeinen kopen en huren

Sinds het in Nederland mogelijk is om domeinnamen te registreren, zijn er miljoenen .NL-domeinen vastgelegd. Dat heeft er toe geleid dat op de dag van vandaag vrijwel alle premium domeinnamen al bezet zijn. Veel van die domeinnamen zijn niet te koop, maar degene die wij aanbieden gelukkig wel. Wij als Domeinenbank bemiddelen in het verkooptraject van domeinnamen, zodat je wellicht toch nog kunt beschikken over de domeinnaam die je nodig hebt!

Bij Domeinenbank is het mogelijk om domeinnamen te huren en te kopen. Deze domeinnaam is dus ook over te nemen. Maak hierboven je keuze voor huur of voor koop en vul het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Het hebben van een goede, specifieke, in het oog springende of catchy domeinnaam is ontzettend belangrijk. De domeinnaam (URL) van je website heeft direct invloed op je bezoekersaantallen. Een geschikte domeinnaam maakt je beter vindbaar, en zorgt er bovendien voor dat bezoekers makkelijker én vaker hun weg terug naar je website zullen vinden.

Een goede domeinnaam helpt je aan een hogere notering op Google, en houdt jouw merk, bedrijf of organisatie ‘top of mind’. Bovendien straal je met een professionele domeinnaam meer betrouwbaarheid uit. Kortom: meer bezoekers, meer klanten, meer omzet!

Aangezien Domeinenbank.nl al meer dan 21 jaar actief is in de wereld van domeinnamen, weten we wat marktconforme en realistische prijzen zijn. We hebben zelf voor de meeste domeinnamen dus ook sinds 1999 allerlei gegevens beschikbaar, zoals het aantal aanvragen, bezoekersaantallen, etc. Afhankelijk van het type domeinnaam dat het betreft (domeinen die betrekking hebben op voornamen, achternamen, afkortingen, plaatsnamen, etc.) gebruiken we daarbij verschillende factoren om tot een realistische en goed onderbouwde prijs te komen. Deze berekening kunnen we altijd nog verder toelichten aan iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Wanneer je een domeinnaam hebt aangevraagd, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Een medewerker van Domeinenbank leid je vervolgens stap voor stap door het gehele proces. Wanneer we overeenstemming hebben bereikt over de prijs, sturen we je een factuur en een overeenkomst. Zodra de factuur betaald is en de overeenkomst door beide partijen getekend is, kun je direct aan de slag. 

Zodra wij de betaling gecontroleerd en bevestigd hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We versturen je dan een zogenaamde verhuiscode (of ’transfer token’). Dit is een code waarmee je de domeinnaam naar je toe kunt verhuizen. Dit doe je in het beheersysteem van je webhosting provider. Doorgaans wijst dit zichzelf, maar indien nodig helpen we je graag om de verhuizing succesvol af te ronden.

Domeinenbank is al sinds 1999 actief in de wereld van domeinnamen. Sinds die tijd hebben we duizenden domeinnamen succesvol verkocht en verhuurd. Met ruim 21 jaar aan ervaring weten we goed hoe we onze klanten moeten begeleiden. Daarom zijn we ook voor jou een betrouwbare partner voor het kopen of huren van een domeinnaam. 

Wanneer je een domeinnaam aankoopt, word jij (of je bedrijf) zelf de eigenaar van de domeinnaam. Je kunt de domeinnaam dan inzetten voor alles wat je maar wilt. De investering die je hiervoor moet doen betaalt zich doorgaans snel uit, doordat een premium domeinnaam je meer bezoekers én klanten oplevert.

Daarnaast is het als eigenaar ook mogelijk om in de toekomst de domeinnaam zelf weer te verkopen. Domeinnamen nemen toe in waarde, waardoor het vaak mogelijk is om zelfs nog winst te maken op de aankoopwaarde van een domeinnaam.

Wanneer je een domeinnaam huurt, krijg je het volledige gebruiksrecht van de domeinnaam. Je kunt hem dus gewoon inzetten voor je website, er e-mailadressen voor aanmaken en alles wat je maar in gedachten hebt. Je betaalt een maandelijks bedrag dat veel lager is dan de aankoopsom. 

Je kunt ervoor kiezen om het huurcontract voortdurend door te laten lopen. Daarnaast kun je het huren ook gebruiken om uit te proberen of te testen of de domeinnaam jou oplevert wat je ervan verwacht had. Hierbij loop je dus nauwelijks risico, want een huurcontract is maandelijks op te zeggen.

Sinds een aantal maanden hebben wij onze huurprijzen blijvend in prijs verlaagd. Daarbovenop hebben we nu een actie lopen waarbij je de eerste zes maanden van je huurcontract maar liefst 90% korting krijgt op de maandelijkse huursom. Dat betekent dat je een half jaar lang voor slechts een paar euro per maand gebruik kunt maken van een premium domeinnaam. 

Op dit moment is het nog niet mogelijk om alle domeinnamen die wij voor verschillende klanten aanbieden zelf te bekijken. In het blokje ‘populair en verkocht’ hieronder kun je wel domeinnamen vinden die laten zien wat voor soort domeinnamen wij verkopen.

Binnenkort wordt het via deze website wél mogelijk om het grootste gedeelte van de domeinnamen van onze klanten te bekijken. Daar kun je met behulp van diverse filters ook in zoeken. Zo maken we het je nóg makkelijker om de domeinnaam te vinden die het beste bij je past!

We helpen je graag! Kijk voor alle contactmogelijkheden op onze contact-pagina.

Over Domeinenbank.nl

Domeinenbank.nl is al sinds 1999 specialist in het verkopen, verhuren, taxeren en inkopen van domeinnamen. We volgen de ontwikkelingen binnen de domeinnamenbranche op de voet en hebben al ruim 22 jaar ervaring binnen de domeinnamenbranche. 

Voor veel verschillende eigenaren van domeinnamen hebben wij de verkoop uit handen genomen. We zien onszelf echter vooral als makelaars van domeinnamen. Bij alle vragen die je rondom je eigen domeinnamen of de domeinnamen van anderen hebt, kunnen wij je van dienst zijn.

Domeinenbank maakt onderdeel uit van moederbedrijf UP Internet en is gevestigd in het centrum van Nijmegen. Ons team bestaat uit 10 medewerkers, die vanuit ons hoofdkantoor klaarstaan om je te helpen!

0 +

Verkochte domeinnamen

0 +

Verhuurde domeinnamen

0

Jaar ervaring 

0

Beoordeling volgens klanten