Skip to content

Domein een domeinnaam kopen

een domeinnaam is beschikbaar!

Wilde je een domeinnaam vastleggen, maar bleek deze bezet? Geen probleem! Dat je op deze pagina terecht bent gekomen betekent dat wij de domeinnaam beheren en hij te koop staat tegen een vaste prijs. Kijk snel verder voor meer informatie over de aanschaf van deze domeinnaam!

Een domeinnaam kopen tegen een vaste prijs

Van een groot deel van de domeinnamen die onze klanten verkopen, is de prijs onbekend en dien je zelf een bod uit te brengen om de domeinnaam over te nemen. Voor een domeinnaam echter is dit niet het geval. Voor deze domeinnaam heeft de eigenaar een definitieve prijs bepaald waartegen je deze domeinnaam direct kan overnemen. Dat is gunstig, want dan weet je direct waar je aan toe bent! 

Je ziet de verkoopprijs van  een domeinnaam in het blok aan de rechterkant van deze tekst. Via de knop eronder, kun je de domeinnaam direct bestellen én betalen. Het is logisch als je hier nog verdere vragen bij hebt. Daarom leggen we alle benodigde informatie hieronder bij de ‘veelgestelde vragen’ nog eens duidelijk uit.

Koop dit domein!

Deze domeinnaam is te koop tegen een vaste prijs. Pak dus snel je kans!

Prijs: € 1.850 *

* Alle prijzen betreffen euro’s en zijn exclusief BTW. Prijzen worden jaarlijks verhoogd in verband met inflatie en toenemende vraag naar domeinen.

Veelgestelde vragen

Aangezien Domeinenbank.nl al meer dan twintig jaar actief is in de wereld van domeinnamen, weten we wat marktconforme en realistische prijzen zijn. We hebben zelf voor de meeste domeinnamen dus ook sinds 1999 allerlei gegevens beschikbaar, zoals het aantal aanvragen, bezoekersaantallen, etc. Afhankelijk van het type domeinnaam dat het betreft (domeinen die betrekking hebben op voornamen, achternamen, afkortingen, plaatsnamen, etc.) gebruiken we daarbij verschillende factoren om tot een realistische en goed onderbouwde prijs te komen. Deze berekening kunnen we altijd nog verder toelichten aan 

Ja, alle vaste prijzen die je voor domeinnamen op onze website tegenkomt zijn exclusief BTW. Bij het afrekenen van de domeinnaam wordt er dus nog 21% BTW bij opgeteld.

Het overgrote gedeelte van onze klanten betreft Nederlandse bedrijven. Vanzelfsprekend volgen wij bij afwijkende situaties (zoals bij transacties naar andere landen) de geldende BTW-regels. Op dit moment kan ons betaalsysteem daar helaas nog geen rekening mee houden. Ben je van mening dat je geen BTW zou hoeven te betalen, maar wil je wel de domeinnaam direct kopen? Neem dan even contact met ons op, dan regelen we dat zo snel mogelijk voor je!

Domeinenbank werkt samen met de populaire betaalprovider Mollie. Op dit moment ondersteunen we daarom betalingen via creditcard, iDeal, Bancontact en ook de reguliere overschrijvingen. We hopen daarmee iedereen de mogelijkheid te geven een betaalmethode naar keuze te kunnen gebruiken. Wil je toch liever op een andere manier betalen? Neem dan gerust contact met ons op. 

De markt van domeinnamen is er één die zeker de afgelopen jaren behoorlijk in beweging is. Sinds dat we (helaas) te maken hebben met het Corona-virus, is de vraag naar domeinnamen bijvoorbeeld explosief toegenomen. Steeds meer mensen beseffen dat het van groot belang is om (ook) online actief te zijn. Mede daardoor neemt de vraag naar domeinnamen nog steeds elk jaar verder toe. Daarnaast hebben we vanzelfsprekend ook te maken met inflatie, in principe worden bijna alle producten en diensten elk jaar iets duurder. Dat geldt dus ook voor domeinnamen.  

Als je op de knop ‘Domeinnaam kopen’ hebt geklikt, kom je op onze bestel-pagina. Nadat je de domeinnaam daar afgerekend hebt, krijgen wij direct een seintje. Afhankelijk van de gekozen betaalmethode, kan het even duren voordat het geldbedrag uiteindelijk bij ons is binnengekomen. Zodra wij de betaling ontvangen en gecontroleerd hebben, ontvang je zo snel mogelijk de verhuiscode om de domeinnaam over te kunnen dragen.

Let op: dit proces is niet volledig te automatiseren en daardoor kan het bij bestellingen buiten werktijden iets langer duren voordat je de verhuiscode van ons ontvangt. Gemiddeld lukt dit echter ruim binnen de 24 uur, dus de kans is groot dat je binnen één dag al met de domeinnaam aan de slag kunt.

Zodra wij de betaling gecontroleerd en bevestigd hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We versturen je dan een zogenaamde verhuiscode (of ’transfer token’). Dit is een code waarmee je de domeinnaam naar je toe kunt verhuizen. Dit doe je in het beheersysteem van je webhosting provider. Doorgaans wijst dit zichzelf, maar indien nodig helpen we je graag om de verhuizing succesvol af te ronden.

Wij steken onze handen ervoor in het vuur dat de prijzen van onze domeinnamen marktconform zijn. We maken gebruik van veel verschillende factoren om op een onderbouwde manier tot een prijs te komen.

Het is natuurlijk mogelijk dat je er zelf anders tegenaan kijkt en de domeinnaam lager waardeert dan wij. Geen probleem. Maar zeker bij domeinnamen die wij tegen een vaste prijs aanbieden, is er eigenlijk geen onderhandeling mogelijk. Je hoeft dus niet te verwachten dat een domeinnaam toch voor de helft van de genoemde prijs verkocht kan worden. Zoals gezegd zijn wij er van overtuigd dat onze prijzen marktconform en realistisch zijn.

Neem daarvoor gerust contact met ons op! Kijk voor alle contactmogelijkheden op onze contact-pagina.

Over Domeinenbank.nl

Domeinenbank.nl is al sinds 1999 specialist in het verkopen, verhuren, taxeren en inkopen van domeinnamen. We volgen de ontwikkelingen binnen de domeinnamenbranche op de voet en hebben al ruim 20 jaar ervaring binnen de domeinnamenbranche. 

Voor veel verschillende eigenaren van domeinnamen hebben wij de verkoop uit handen genomen. We zien onszelf echter vooral als makelaars van domeinnamen. Bij alle vragen die je rondom je eigen domeinnamen of de domeinnamen van anderen hebt, kunnen wij je van dienst zijn.

Domeinenbank maakt onderdeel uit van moederbedrijf UP Internet en is gevestigd in het centrum van Nijmegen. Ons team bestaat uit 10 medewerkers, die vanuit ons hoofdkantoor klaarstaan om je te helpen!

Contactgegevens

o26
Jeroen Domeinenbank
Jeroen Roelofs
Jelle Domeinenbank
Jelle de Boer
joey groters - Domeinenbank
Joey Groters
jana-up.nl_-orhc7nark02xzorojgbwzlei1qx49qtkphnbzwgi84
Jana Kersten
Evelien Baas - Domeinenbank
Evelien Baas

Het belang van een goede domeinnaam

Het hebben van een goede, specifieke, in het oog springende of catchy domeinnaam is ontzettend belangrijk. De domeinnaam (URL) van je website heeft direct invloed op je bezoekersaantallen. Een geschikte domeinnaam maakt je beter vindbaar, en zorgt er bovendien voor dat bezoekers makkelijker én vaker hun weg terug naar je website zullen vinden.

Een goede domeinnaam helpt je aan een hogere notering op Google, en houdt jouw merk, bedrijf of organisatie ‘top of mind’. Bovendien straal je met een professionele domeinnaam meer betrouwbaarheid uit. Kortom: meer bezoekers, meer klanten, meer omzet!

0

Verkochte domeinnamen

0

Verhuurde domeinnamen

0

Jaar ervaring 

0

Beoordeling volgens klanten