Skip to content

Deze domeinnaam is beschikbaar!

Je bent hier: Domeinenbank » Domein overgaauw.nl

Domeinenbank » overgaauw.nl

Koop of huur overgaauw.nl

Welkom bij Domeinenbank! Al sinds 1999 zijn wij actief als makelaar van domeinnamen. Een sterke domeinnaam zorgt voor een professioneler imago en meer verkeer naar je website. Bij ons kun je premium domeinnamen kopen én huren. 

Interesse in overgaauw.nl?

Koop domein:

€1.250 – €1.750

Huur domein:

€3,50 p.m.

Contact opnemen:

* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. De genoemde huurprijs betreft het actietarief. Een prijsrange is indicatief, werkelijke verkoopprijzen kunnen afwijken.

De voordelen van Domeinenbank

Experts in domeinen sinds 1999

Al duizenden klanten vonden hun ideale domeinnaam met onze hulp.

Veilige en verantwoorde overdracht

We werken alleen met wettelijke overeenkomsten en verhuiscodes.

Persoonlijk contact met ons team

Altijd een specialist in de buurt die je ondersteunt tijdens het hele proces.

Jouw contactpersonen bij Domeinenbank

jeroen
Jeroen Roelofs
joey
Joey Groters
jelle
Jelle de Boer

De meerwaarde van overgaauw.nl

Reviews over onze diensten

Nico Oud
Nico OudKoper van Nico.nl
Lees verder
"Om mezelf te onderscheiden en mijn personal brand te versterken, kocht ik de domeinnaam nico.nl via domeinenbank.nl. Een investering die ik snel terugverdiende. De professionaliteit waarmee het team van domeinenbank.nl me heeft geholpen gaf me gemoedsrust en het vertrouwen dat het goed zou komen."
Dick de Krijger
Dick de KrijgerKoper van Voorwaarts.org
Lees verder
“Domeinenbank hielp ons met de aankoop van een belangrijk domein voor onze middellange termijn strategie. Door de snelle follow-up, open communicatie en begeleiding bij de onderhandeling waren we in staat het domein op korte termijn aan te kopen.”
Tom van Storm Media
Tom van Storm MediaKoper van Heideveld.nl
Lees verder
“Wij zijn een reclamebureau en hebben voor een klant van ons Heideveld.nl weten te bemachtigen. Dit is allemaal gelopen via Domeinenbank en wij zijn hierover zeer te spreken. Snelle reacties en snelle afhandeling.”

Alles over kopen en huren uitgelegd in één video

* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. De genoemde huurprijs betreft het actietarief. Een prijsrange is indicatief, werkelijke verkoopprijzen kunnen afwijken.

Interesse in overgaauw.nl?

Koop domeinnaam:

€1.250 – €1.750

Huur domeinnaam:

€3,50 p.m.

Contact opnemen:

Veelgestelde vragen over domeinnamen kopen en huren

Sinds het in Nederland mogelijk is om domeinnamen te registreren, zijn er miljoenen .NL-domeinen vastgelegd. Dat heeft er toe geleid dat op de dag van vandaag vrijwel alle premium domeinnamen al bezet zijn. Veel van die domeinnamen zijn niet te koop, maar degene die wij aanbieden gelukkig wel. Wij als Domeinenbank bemiddelen in het verkooptraject van domeinnamen, zodat je wellicht toch nog kunt beschikken over de domeinnaam die je nodig hebt!

Het hebben van een goede, specifieke, in het oog springende of catchy domeinnaam is ontzettend belangrijk. De domeinnaam (URL) van je website heeft direct invloed op je bezoekersaantallen. Een geschikte domeinnaam maakt je beter vindbaar, en zorgt er bovendien voor dat bezoekers makkelijker én vaker hun weg terug naar je website zullen vinden.

Een goede domeinnaam helpt je aan een hogere notering op Google, en houdt jouw merk, bedrijf of organisatie ‘top of mind’. Bovendien straal je met een professionele domeinnaam meer betrouwbaarheid uit. Kortom: meer bezoekers, meer klanten, meer omzet!

Aangezien Domeinenbank.nl al meer dan 21 jaar actief is in de wereld van domeinnamen, weten we wat marktconforme en realistische prijzen zijn. We hebben zelf voor de meeste domeinnamen dus ook sinds 1999 allerlei gegevens beschikbaar, zoals het aantal aanvragen, bezoekersaantallen, etc. Afhankelijk van het type domeinnaam dat het betreft (domeinen die betrekking hebben op voornamen, achternamen, afkortingen, plaatsnamen, etc.) gebruiken we daarbij verschillende factoren om tot een realistische en goed onderbouwde prijs te komen. Deze berekening kunnen we altijd nog verder toelichten aan iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Domeinenbank is al sinds 1999 actief in de wereld van domeinnamen. Sinds die tijd hebben we duizenden domeinnamen succesvol verkocht en verhuurd. Met ruim 21 jaar aan ervaring weten we goed hoe we onze klanten moeten begeleiden. Daarom zijn we ook voor jou een betrouwbare partner voor het kopen of huren van een domeinnaam. 

Op dit moment is het nog niet mogelijk om alle domeinnamen die wij voor verschillende klanten aanbieden zelf te bekijken. In het blokje ‘populair en verkocht’ hieronder kun je wel domeinnamen vinden die laten zien wat voor soort domeinnamen wij verkopen.

Binnenkort wordt het via deze website wél mogelijk om het grootste gedeelte van de domeinnamen van onze klanten te bekijken. Daar kun je met behulp van diverse filters ook in zoeken. Zo maken we het je nóg makkelijker om de domeinnaam te vinden die het beste bij je past!

We helpen je graag! Kijk voor alle contactmogelijkheden op onze contact-pagina.

0 +

Verkochte domeinnamen

0 +

Verhuurde domeinnamen

0

Jaar ervaring 

0

Beoordeling volgens klanten

Over Domeinenbank.nl

Domeinenbank.nl is al sinds 1999 specialist in het verkopen, verhuren, taxeren en inkopen van domeinnamen. We volgen de ontwikkelingen binnen de domeinnamenbranche op de voet en hebben al ruim 20 jaar ervaring binnen de domeinnamenbranche. 

Voor veel verschillende eigenaren van domeinnamen hebben wij de verkoop uit handen genomen. We zien onszelf echter vooral als makelaars van domeinnamen. Bij alle vragen die je rondom je eigen domeinnamen of de domeinnamen van anderen hebt, kunnen wij je van dienst zijn.

Domeinenbank maakt onderdeel uit van moederbedrijf UP Internet en is gevestigd in het centrum van Nijmegen. Ons team bestaat uit 10 medewerkers, die vanuit ons hoofdkantoor klaarstaan om je te helpen!