Skip to content

Een domeinnaam uit quarantaine halen

Oeps, is jouw domeinnaam per ongeluk niet verlengd en in quarantaine beland? Benieuwd hoe je jouw domeinnaam uit die quarantaine kan halen? Lees dan even verder!

Domeinnaam vergeten te  verlengen

Is jouw domeinnaam (per ongeluk) niet verlengd en daarom automatisch opgezegd? Geen paniek. Er bestaat namelijk een kans dat je jouw domeinnaam gewoon weer opnieuw kan registreren. Domeinnamen die niet zijn verlengd worden namelijk een bepaalde periode in ‘quarantaine’ geplaatst. Dit houdt in dat jij de enige bent die het vervallen domein opnieuw kan registreren.

Hoe zie ik of mijn domeinnaam nog in quarantaine staat

Wil je kijken of de desbetreffende domeinnaam nog in quarantaine staat? Log dan in op het account dat je bij de registrar van het domein hebt aangemaakt. Vaak vind je de domeinnamen die in quarantaine staan terug in het domeinnamenoverzicht. Let wel op: een domeinnaam staat vaak maar een bepaalde periode in quarantaine, waarna de domeinnaam weer voor iedereen toegankelijk is. Wacht dus niet te lang met het terugkopen van je domeinnaam!

Wat kost het  om een domeinnaam uit quarantaine te halen?

Het terughalen van een domeinnaam in quarantaine kost in de meeste gevallen geld. Hoeveel je moet betalen om je domeinnaam uit quarantaine te halen is afhankelijk van jouw registrar. Deze prijs wordt vaak getoond in het quarantaineoverzicht op je account.

Gemakkelijk en snel jouw ideale domeinnaam bemachtigen kan hier!

Ideaal voor tijdelijke projecten en beginnende ondernemers.

Een domeinnaam kopen of verkopen? Vermijd risico’s en laat je domeinnaam taxeren.

Wil jij je domeinnaam te koop zetten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Advies en bemiddeling op het gebied van alles wat met domeinnamen te maken heeft.

0

Verkochte domeinnamen gemiddeld per maand

0

Verhuurde domeinnamen op dit moment

0

Jaar ervaring in de domeinnamenbranche

0

Beoordelingscijfer volgens onze klanten

Heb je een vraag? Stel hem dan gerust.