Skip to content

Domein str.nl kopen

Je bent hier: Domeinenbank » Domein str.nl » Domeinnaam kopen

Domeinenbank » str.nl » Kopen

Alles over domeinnamen kopen

Op deze pagina lees je alles over hoe het aanvragen van een domeinnaam in zijn werk gaat. Ben je al overtuigd en wil je graag de definitieve prijs van deze domeinnaam opvragen? Vul dan snel het aanvraagformulier in.

Video: Hoe werkt het kopen van domeinnamen? (1 minuut)


Sinds 1999 is Domeinenbank al actief in het verkopen en verhuren van domeinnamen. Wij hebben dus als geen ander de ervaring om jou te helpen met je gewenste domein.

De meerwaarde van een premium domeinnaam

Een goede domeinnaam zorgt voor een professioneler en betrouwbaarder (online) imago. Daarnaast leidt het ook tot meer verkeer naar je website. Ook kunnen bezoekers een sterke domeinnaam makkelijker onthouden of intypen. Zo weten mensen je dus vaker en beter te bereiken.

Exacte prijs voor str.nl opvragen

Voor str.nl is er een indicatie van de overnameprijs bepaald, en deze bedraagt €5.000 – €7.500. De definitieve prijs dienen wij altijd nog met de eigenaar af te stemmen. 

Wanneer je interesse hebt om deze domeinnaam over te nemen, vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in. Wij nemen dan uiterlijk binnen twee werkdagen contact met je op over de mogelijkheden. En voor de volledigheid informeren we je ook over het huren. 

We gebruiken je telefoonnummer enkel om je (tijdens kantoortijden) beter te kunnen ondersteunen.

De voordelen van een domeinnaam aankopen bij Domeinenbank

Volledig eigenaar van de domeinnaam

Wanneer je een domeinnaam koopt, word jij zelf de eigenaar van de domeinnaam. Hij komt dus volledig op jouw naam te staan. Je kunt er vervolgens mee doen wat je maar wilt. Dus ook e-mailadressen aanmaken of de domeinnaam later zelf weer doorverkopen.

Onderbouwde, realistische prijzen

Domeinenbank berekent de prijzen van domeinnamen aan de hand van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het aantal eerdere aanvragen en de prijzen in de markt van vergelijkbare domeinnamen. Zo krijg je dus altijd een marktconform tarief te horen.

Persoonlijk contact met ons team

Bij Domeinenbank geloven we in een persoonlijke benadering. Veel mensen die wij spreken kopen voor het eerst in hun leven een domeinnaam aan. Het is logisch dat je daar vragen over hebt. Daarom zorgen wij ervoor dat één van onze specialisten je hierbij ondersteunt.

Veilige en vertrouwde overdracht

Wanneer je investeert in het aankopen van een domeinnaam, wil je 100% zeker weten dat deze overdracht succesvol verloopt. Bij Domeinenbank tekenen beide partijen daarom een koopovereenkomst, waarmee we garanderen dat we onze afspraken nakomen.

Direct te gebruiken met verhuiscode

Zodra de koopovereenkomst is getekend en de betaling is voldaan, ontvang je direct de verhuiscode van de domeinnaam via de mail. Daarmee kun je domeinnaam zelf naar je eigen webhosting partner toe verhuizen en kun je direct aan de slag.

Domeinenbank als betrouwbare partner

Sinds 1999 is Domeinenbank al actief in het aankopen, verkopen en verhuren van domeinnamen. Met onze ruim 21 jaar ervaring hebben we duizenden domeinnamen verkocht en verhuurd. Veiligheid en betrouwbaarheid hebben wij hierbij hoog in het vaandel staan.

Jouw contactpersonen bij Domeinenbank.nl

jeroen
Jeroen Roelofs
joey
Joey Groters
jelle
Jelle de Boer

Veelgestelde vragen over domeinnamen kopen

Aangezien Domeinenbank.nl al meer dan twintig jaar actief is in de wereld van domeinnamen, weten we wat marktconforme en realistische prijzen zijn. We hebben zelf voor de meeste domeinnamen dus ook sinds 1999 allerlei gegevens beschikbaar, zoals het aantal aanvragen, bezoekersaantallen, etc. Afhankelijk van het type domeinnaam dat het betreft (domeinen die betrekking hebben op voornamen, achternamen, afkortingen, plaatsnamen, etc.) gebruiken we daarbij verschillende factoren om tot een realistische en goed onderbouwde prijs te komen. Deze berekening kunnen we altijd nog verder toelichten aan iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Alle premium domeinnamen met een .NL-extensie zijn op dit moment bezet. Toch blijft de vraag naar domeinnamen alsmaar stijgen. Daarbij is het zo dat een domeinnaam veel waarde kan toevoegen aan jouw business of activiteiten. En dat doet het dus ook voor de huidige eigenaar. Daarom zijn goede domeinnamen vaak wel meerdere duizenden euro’s waard.

Wanneer je een domeinnaam aanvraagt via ons contactformulier hierboven, komen wij zo spoedig mogelijk bij je terug met een indicatie van de verkoopprijs. Natuurlijk mag je bij ‘opmerkingen’ alvast een bod uitbrengen, of een indicatie van je budget meegeven. Dat helpt ons om sneller in te schatten of we tot een overeenkomst kunnen gaan komen.

Zodra je aanvraag voor deze domeinnaam bij ons is binnengekomen, gaan wij een zo goed mogelijke prijs berekenen aan de hand van verschillende factoren. Deze indicatie koppelen we zo spoedig mogelijk aan je terug, telefonisch of via de mail. Daarbij informeren we je ook meteen over het vervolg van het aankooptraject.

Wanneer je een domeinnaam hebt aangevraagd, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Een medewerker van Domeinenbank leid je vervolgens stap voor stap door het gehele proces. Wanneer we overeenstemming hebben bereikt over de prijs, sturen we je een factuur en een overeenkomst. Zodra de factuur betaald is en de overeenkomst door beide partijen getekend is, kun je direct aan de slag. 

Zodra wij de betaling gecontroleerd en bevestigd hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We versturen je dan een zogenaamde verhuiscode (of ’transfer token’). Dit is een code waarmee je de domeinnaam naar je toe kunt verhuizen. Dit doe je in het beheersysteem van je webhosting provider. Doorgaans wijst dit zichzelf, maar indien nodig helpen we je graag om de verhuizing succesvol af te ronden.

Ja, alle prijzen die wij communiceren zijn exclusief BTW. Dat betekent dat er nog 21% BTW bij op wordt geteld voor Nederlandse klanten. Voor buitenlandse klanten gelden specifieke BTW-regels, die wij uiteraard volgen. 

Domeinenbank is al sinds 1999 actief in de wereld van domeinnamen. Sinds die tijd hebben we duizenden domeinnamen succesvol verkocht en verhuurd. Met ruim 21 jaar aan ervaring weten we goed hoe we onze klanten moeten begeleiden. Daarom zijn we ook voor jou een betrouwbare partner voor het kopen of huren van een domeinnaam. 

Wanneer je een domeinnaam aankoopt, word jij (of je bedrijf) zelf de eigenaar van de domeinnaam. Je kunt de domeinnaam dan inzetten voor alles wat je maar wilt. De investering die je hiervoor moet doen betaalt zich doorgaans snel uit, doordat een premium domeinnaam je meer bezoekers én klanten oplevert.

Daarnaast is het als eigenaar ook mogelijk om in de toekomst de domeinnaam zelf weer te verkopen. Domeinnamen nemen toe in waarde, waardoor het vaak mogelijk is om zelfs nog winst te maken op de aankoopwaarde van een domeinnaam.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om alle domeinnamen die wij voor verschillende klanten aanbieden zelf te bekijken. In het blokje ‘vergelijkbare domeinen’ hieronder kun je wel domeinnamen vinden die lijken op de domeinnaam die je nu aan het bekijken bent. Wellicht zit hier een domein tussen die ook aan je wensen voldoet.

Binnenkort wordt het via deze website wél mogelijk om het grootste gedeelte van de domeinnamen van onze klanten te bekijken. Daar kun je met behulp van diverse filters ook in zoeken. Zo maken we het je nóg makkelijker om de domeinnaam te vinden die het beste bij je past!

We helpen je graag! Kijk voor alle contactmogelijkheden op onze contact-pagina.

Over Domeinenbank.nl

Domeinenbank.nl is al sinds 1999 specialist in het verkopen, verhuren, taxeren en inkopen van domeinnamen. We volgen de ontwikkelingen binnen de domeinnamenbranche op de voet en hebben al ruim 20 jaar ervaring binnen de domeinnamenbranche. 

Voor veel verschillende eigenaren van domeinnamen hebben wij de verkoop uit handen genomen. We zien onszelf echter vooral als makelaars van domeinnamen. Bij alle vragen die je rondom je eigen domeinnamen of de domeinnamen van anderen hebt, kunnen wij je van dienst zijn.

Domeinenbank maakt onderdeel uit van moederbedrijf UP Internet en is gevestigd in het centrum van Nijmegen. Ons team bestaat uit 10 medewerkers, die vanuit ons hoofdkantoor klaarstaan om je te helpen!

Meer weten over het huren van domeinnamen?

Naast het kopen van een domeinnaam, kun je bij Domeinenbank ook domeinnamen huren. Je betaalt dan een maandelijks bedrag van doorgaans enkele tientjes, waarmee je nog steeds volledig gebruik kunt maken van de domeinnaam.

Wanneer je twijfelt over de aankoop van een domeinnaam, kun je door te huren zonder risico’s uitproberen of de domeinnaam jou het gewenste resultaat oplevert.

Bovendien loopt er op dit moment een actie, waarbij je de eerste zes maanden van de huurovereenkomst maar liefst 90% korting op de huurprijs krijgt!

0 +

Verkochte domeinnamen

0 +

Verhuurde domeinnamen

0

Jaar ervaring 

0

Beoordeling volgens klanten