Skip to content

Huur domein plas.nl

Je bent hier: Domeinenbank » Domein plas.nl » Domeinnaam huren

Domeinenbank » plas.nl » Huren

Deze domeinnaam huren

Hier lees je alles over hoe het huren van een domeinnaam in zijn werk gaat. Wil je direct overgaan tot het huren van de domeinnaam? Vul dan snel het formulier in.

Domein plas.nl huren

Kosten:

Eerste zes maanden:

€3,95 p.m.

Actie: nu tijdelijk 90% korting!

Vanaf zevende maand:

€39,50 p.m.

Neem contact op:

Interesse om deze domeinnaam te huren? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om alle mogelijkheden door te nemen. 

We gebruiken je telefoonnummer enkel om je (tijdens kantoortijden) beter te kunnen ondersteunen.

Let op: genoemde prijzen zijn exclusief BTW

De voordelen van een domeinnaam huren

Volledig gebruiksrecht in abonnementsvorm

Wanneer je een domein huurt, kun je de domeinnaam gebruiken alsof hij helemaal van jou is. Je kunt hem dus inzetten als adres voor je website, om e-mailadressen aan te maken, etc. Wij helpen je op weg.

Lage, maandelijkse kosten

Bij het huren van een domeinnaam betaal je maandelijks een veel lager bedrag dan wanneer je hem zou aankopen. Daardoor zit je met een geringe investering toch voor een dubbeltje op de eerste rij!

Eerste recht op aankoop

Als huurder heb je zelf alle touwtjes in handen. De domeinnaam kan nooit weggekocht worden en wij nemen vooraf in de overeenkomst al een vaste verkoopprijs op. Je investeert dus zonder enig risico.

Maandelijks opzegbaar door jou

Een huurovereenkomst kan - alleen door jou - maandelijks opgezegd worden. Zo kun je rustig uitproberen of de domeinnaam het gewenste resultaat oplevert. En hem voor altijd blijven huren mag natuurlijk ook!

Tijdelijk 90% korting op huurprijs

Op dit moment maken we het huren van een domeinnaam nóg aantrekkelijker. Tijdelijk krijg je nu maar liefst 90% korting op de huurprijs in de eerste zes maanden dat je een domeinnaam huurt.

Video: alles over het huren van een domeinnaam in 1 minuut

Domein plas.nl huren

Kosten:

Eerste zes maanden:

€3,95 p.m.

Actie: nu tijdelijk 90% korting!

Vanaf zevende maand:

€39,50 p.m.

Neem contact op:

Interesse om deze domeinnaam te huren? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om alle mogelijkheden door te nemen. 

We gebruiken je telefoonnummer enkel om je (tijdens kantoortijden) beter te kunnen ondersteunen.

Let op: genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Veelgestelde vragen over domeinnamen huren

Wanneer je een domeinnaam hebt aangevraagd, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Een medewerker van Domeinenbank leid je vervolgens stap voor stap door het gehele proces. Wanneer we overeenstemming hebben bereikt over de voorwaarden, sturen we je een eerste factuur en een huurovereenkomst. Zodra de factuur betaald is en de overeenkomst door beide partijen getekend is, kun je direct aan de slag. 

Wanneer je een domeinnaam huurt, kun je de domeinnaam volledig gebruiken. Het enige verschil met kopen is dat je geen eigenaar wordt. Maar het grote voordeel is dat je doorgaans slechts enkele tientjes per maand betaald, wat dus veel lager is dan de overnamesom. Zo kun je rustig uitproberen of de domeinnaam voor jou oplevert wat je er van verwacht. Je kunt voor altijd blijven huren, opzeggen wanneer je maar wilt, of de domeinnaam toch aankopen tijdens de huurperiode. 

Aangezien Domeinenbank.nl al meer dan twintig jaar actief is in de wereld van domeinnamen, weten we wat marktconforme en realistische prijzen zijn. We hebben zelf voor de meeste domeinnamen dus ook sinds 1999 allerlei gegevens beschikbaar, zoals het aantal aanvragen, bezoekersaantallen, etc. Afhankelijk van het type domeinnaam dat het betreft (domeinen die betrekking hebben op voornamen, achternamen, afkortingen, plaatsnamen, etc.) gebruiken we daarbij verschillende factoren om tot een realistische en goed onderbouwde prijs te komen. Deze berekening kunnen we altijd nog verder toelichten aan iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Op dit moment loopt er een tijdelijke actie, waarbij je de eerste zes maanden slechts 90% van de huurprijs hoeft te betalen. Afhankelijk van de kwaliteit van de domeinnaam, komt dat in de praktijk voor het eerste halfjaar vaak neer op een bedrag onder de tien euro per maand. Vanaf de zevende maand vervalt die 90% korting, en wordt dat maandbedrag dus hoger. We hebben tegelijk met deze actie onze standaard huurprijzen echter ook flink verlaagd, dus alsnog kun je dan een premium domeinnaam voor een laag bedrag volledig in gebruik nemen. Binnen het eerste jaar van ons huurcontract kun je de domeinnaam voor een vast bedrag overnemen, en het huurcontract kun je maandelijks opzeggen. We praten je graag door alle details van deze voorwaarden heen, of sturen je een voorbeeld van de huurovereenkomst. 

Ja, dat kan. Tijdens het eerste jaar van de huurovereenkomst spreken we hiervoor een vast bedrag af. Na het eerste jaar passen we hier de inflatie en eventueel toenemende vraag op toe, indien dit nodig is. Als huurder heb je altijd het eerste recht tot koop van de domeinnaam, ook na het eerste jaar. Als er iemand een bod uitbrengt op jouw gehuurde domeinnaam, komen we dus altijd eerst bij jou terecht. Zo blijf jij alle touwtjes in handen houden en kan een domeinnaam niet weggekocht worden.

Doorgaans werken wij volgens automatische incasso, die maandbedragen worden dus automatisch van je rekening afgeschreven. Hiervoor teken je eenmalig een machtiging en verder hoef je daar niet meer naar om te kijken. En vanzelfsprekend leveren wij wel facturen aan voor alle transacties die er plaatsvinden. Mocht je toch op een andere manier willen betalen (eenmalig per factuur, of voor een langere periode), dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Ja, het huurcontract is – alleen door jou – maandelijks opzegbaar. Wanneer de eigenaar van de domeinnaam of een andere geïnteresseerde deze domeinnaam wil gebruiken terwijl jij de domeinnaam huurt, is dit dus niet mogelijk. Dit wordt ook vastgelegd in de huurovereenkomst die we allebei ondertekenen, dus daar kan geen misverstand over ontstaan. 

Nee, de huurovereenkomst is alleen door jou op te zeggen, en dus niet door ons. Als een andere partij tijdens jouw huurperiode de domeinnaam wil overnemen, is dat dus simpelweg niet mogelijk. Dit staat ook vastgelegd in de huurovereenkomst die we samen afsluiten.

Die zijn er niet! Bij Domeinenbank hebben we transparantie hoog in het vaandel en informeren we iedereen graag van tevoren precies over alle voorwaarden. Afspraak is afspraak, immers. Met elke huurder tekenen we een huurovereenkomst, waarin alle voorwaarden nog eens staan genoemd. We hebben hier nog nooit misverstanden over gehad met onze klanten.

Domeinenbank is al sinds 1999 actief in de wereld van domeinnamen. Sinds die tijd hebben we duizenden domeinnamen succesvol verkocht en verhuurd. Met ruim 21 jaar aan ervaring weten we goed hoe we onze klanten moeten begeleiden. Daarom zijn we ook voor jou een betrouwbare partner voor het kopen of huren van een domeinnaam. 

We helpen je graag! Kijk voor alle contactmogelijkheden op onze contact-pagina.

Het team van Domeinenbank.nl

jeroen
Jeroen Roelofs
jelle
Jelle de Boer
joey
Joey Groters

Over Domeinenbank.nl

Domeinenbank.nl is al sinds 1999 specialist in het verkopen, verhuren, taxeren en inkopen van domeinnamen. We volgen de ontwikkelingen binnen de domeinnamenbranche op de voet en hebben al ruim 20 jaar ervaring binnen de domeinnamenbranche. 

Voor veel verschillende eigenaren van domeinnamen hebben wij de verkoop uit handen genomen. We zien onszelf echter vooral als makelaars van domeinnamen. Bij alle vragen die je rondom je eigen domeinnamen of de domeinnamen van anderen hebt, kunnen wij je van dienst zijn.

Domeinenbank maakt onderdeel uit van moederbedrijf UP Internet en is gevestigd in het centrum van Nijmegen. Ons team bestaat uit 10 medewerkers, die vanuit ons hoofdkantoor klaarstaan om je te helpen!

Ook geïnteresseerd in het kopen van deze domeinaam?

Naast het huren van een domeinnaam, kun je bij Domeinenbank ook domeinnamen kopen. Je wordt dan zelf de eigenaar van de domeinnaam, door een eenmalige investering te doen. Wij berekenen de prijzen van domeinnamen aan de hand van tien verschillende factoren, zodat we je altijd een eerlijk en marktconforme prijs kunnen geven. 

Het kopen van een domeinnaam doen veel van onze klanten voor het eerst. Daarom helpen we elke aanvrager gedurende het hele aankooptraject. We zorgen ervoor dat de overdracht van de domeinnaam snel en veilig gebeurt, zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe domein!

0 +

Verkochte domeinnamen

0 +

Verhuurde domeinnamen

0

Jaar ervaring 

0

Beoordeling volgens klanten