Kickstart jouw jaar met de aanschaf van een nieuwe domeinnaam!

Begin 2022 positief met een nieuwe premium domeinnaam!

Het einde van 2021 is in zicht. Het was voor velen en jaar om snel te vergeten. Gelukkig biedt 2022 veel nieuwe kansen en mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld een ideaal moment voor een online inhaalslag. Het begint allemaal met een betrouwbare en professionele domeinnaam…

Het belang van een goede eerste online indruk

Je krijgt maar één keer de kans om een goede eerste indruk te maken. Dit is algemeen bekend in de offline wereld, maar geldt net zo voor de online wereld. Veel bedrijven hebben op dit vlak nog enorm veel te winnen. In vrijwel elk geval werpt een kleine investering op dit vlak zijn vruchten af. Maar hoe doe je dat, een goede eerste online indruk maken?

Het begint met een goede domeinnaam

Een goede eerste indruk begint met een goede domeinnaam. Dit worden soms ook wel  ‘premium domeinnamen’ genoemd. Dit zijn namen die zichzelf verkopen. Bol.com is een goed voorbeeld van zo’n naam, die je waarschijnlijk niet snel vergeet. Het zorgt voor een goede eerste indruk met een professionele uitstraling. Zou Bol zo’n gevestigde naam geworden zijn als ze met hun originele bedrijfsnaam ‘Bertelsmann On-Line’ online begonnen waren?

Start 2022 goed met een nieuwe domeinnaam!

Om het jaar goed te beginnen adviseren we om eens kritisch te kijken naar je domeinnaam. Niet dat deze mogelijk ondermaats is, maar omdat het in de meeste gevallen nóg beter kan. Het weglaten van een verbindingsstreepje of een letter minder maakt soms al een doorslaggevend verschil. 

Weet je het nog niet zeker?

Mocht het zo zijn dat de businesscase voor een nieuwe domeinnaam nog onzeker is, hebben wij een interessant aanbod voor je. Sinds een aantal maanden loopt er een huuractie, die wordt verlengd tot in 2022!. Concreet betekent dit dat je 75% korting
krijgt op de eerste 6 maanden tijdens het huren van een domeinnaam. Ideaal voor een testcase dus! Wil het uiteindelijk toch niet  vlotten met je nieuwe domeinnaam? Je kunt gewoon maandelijks opzeggen, dus blijft je investering beperkt. Interesse? Neem contact met ons op, dan bespreken we geheel vrijblijvend je mogelijkheden!

Jouw ideale domeinnaam overnemen? Neem dan contact met ons op.

0

Verkochte domeinnamen per maand

0

Verhuurde domeinnamen

0

Jaar ervaring

0

Beoordelingscijfer