6 miljoen .nl domeinnamen geregistreerd

De Nederlandse domeinnamenbranche heeft een mijlpaal bereikt.

6 miljoen .nl domeinnamen in Nederland

In juni 2020 heeft de Nederlandse domeinnamenbranche een mijlpaal bereikt. Er zijn inmiddels maar liefst 6 miljoen domeinnamen met een .nl extensie geregistreerd. 

”Een explosieve groei in de vraag naar .nl domeinnamen”

Vraag naar .nl domeinnamen groeit explosief

Men had echter niet verwacht dat deze mijlpaal al zo snel zou worden bereikt. De vraag naar domeinnamen met een .nl extensie steeg de eerste maanden van 2020 dan ook ongekend hard. Alhoewel er nog geen specifieke onderzoeken gedaan zijn naar de plotselinge stijging, vermoeden kenners dat het te maken heeft met de coronacrisis. Veel mensen hebben nu extra tijd voor het opzetten van een onderneming. 

.nl domeinnamen worden steeds populairder

De stijgende vraag naar .nl domeinnamen benadrukt maar weer eens dat de .nl extensie steeds populairder wordt in Nederland. Op zich ook niet zo gek, als je naar alle voordelen kijkt die een .nl domeinnaam met zich meebrengt. Zo zijn het creëren van een betrouwbaardere uitstraling en het voldoen aan de verwachtingen van je doelgroep slechts twee van de vele voordelen van een .nl extensie. Wil je graag meer weten over de voordelen van een .nl extensie? Neem dan een kijkje op de ‘Voordelen van een .nl domeinnaam‘-pagina.

Gemakkelijk en snel jouw ideale domeinnaam bemachtigen kan hier!

Ideaal voor tijdelijke projecten en beginnende ondernemers.

Een domeinnaam kopen of verkopen? Vermijd risico’s en laat je domeinnaam taxeren.

Wil jij je domeinnaam te koop zetten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Advies en bemiddeling op het gebied van alles wat met domeinnamen te maken heeft.

Heb je een vraag? Stel hem dan gerust.