Domeinenbank maakt een grote stap vooruit

Domeinenbank heeft een grote stap gezet om haar klanten een nóg prettigere klantervaring te bieden. Wat houdt dit voor jou in? Lees snel verder.

Een nieuwe, frisse uitstraling

Het zal je ongetwijfeld zijn opgevallen toen je een bezoekje bracht aan domeinenbank.nl: we hebben een gloednieuwe website! Met deze nieuwe, frisse omgeving willen we jou een zo optimaal mogelijke klantervaring bieden. 

”De nieuwe website is slechts een onderdeel van de grote stap vooruit die Domeinenbank gemaakt heeft.”

De website is onderdeel van een grote stap vooruit

Hoewel we al ruim twintig jaar meegaan, willen we bij Domeinenbank absoluut niet stilzitten. Er is altijd ruimte voor verbetering. Niet alleen inhoudelijk, maar ook visueel. Ons dienstenpakket is groter dan ooit en onze processen zijn nóg beter geoptimaliseerd dan voorheen. Een mooi moment voor een nieuw logo en een nieuwe website, vonden we.

De nieuwe diensten van Domeinenbank

Naast de verkoop en verhuur van domeinnamen, biedt Domeinenbank nu ook drie compleet nieuwe aanvullende diensten. Zo is het vanaf heden mogelijk om je domeinnaam te laten taxeren bij Domeinenbank én kan je vanaf nu de verkoop van jouw domeinnaam aan ons overlaten. Daarnaast bieden we nu ook advies & bemiddeling aan.

Gemakkelijk en snel jouw ideale domeinnaam bemachtigen kan hier!

Ideaal voor tijdelijke projecten en beginnende ondernemers.

Een domeinnaam kopen of verkopen? Vermijd risico’s en laat je domeinnaam taxeren.

Wil jij je domeinnaam te koop zetten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Advies en bemiddeling op het gebied van alles wat met domeinnamen te maken heeft.

Heb je een vraag? Stel hem dan gerust.